Bemutatkozás

KÖSZÖNTJÜK a Herba Természetgyógyászat és Oktatóközpont honlapján!

Szeretnénk, ha minél többen megismernék a természetes gyógymódokat, amelyek szelíd gyógyírt jelentenek az emberiségnek. Hisszük és valljuk, hogy „fűben, fában orvosság”.

A Herba Természetgyógyászat és Oktatóközpontban a  leendő természetgyógyászok képzésével foglalkozunk, ahol módszertanilag felépített, könnyen tanulható tananyaggal, kidolgozott tételekkel, hanganyagokkal, képanyagokkal és videofelvételekkel segítjük a hallgatók felkészülését az államilag elismert OKFŐ (régi nevén ÁEEK, ETI, ENKK)  vizsgára.

A Herba Természetgyógyászat és Oktatóközponthoz tartozik egy gyógynövény szárító és gyógynövény-bemutató kert is, amelyben az OKFŐ (régi nevén ÁEEK, ETI, ENKK) vizsgához szükséges gyógy- és fűszernövények jelentős része megtalálható. A gyógynövény-bemutató kert a nyári időszakban minden kedves érdeklődő előtt nyitva áll. Igény esetén kiránduló csoportoknak, OKFŐ vizsgára készülő leendő természetgyógyászoknak 1 órás ingyenes gyógynövényismereti előadást tartunk a kertben. (Hajdúhadház, Kossuth u. 61.)

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001193

Share Button