Szín-fény-kristályterápia

HEGYIKRISTÁLY FÉNY –  ÉS  SZÍNTERÁPIA

A Természetgyógyászati Rendelőben elérhető szolgáltatás a Med-Colour Hegyikristály fény -és színterápiás készülék, ami az alábbi problémáknál segíthet:

légúti megbetegedéseknél, fájdalomcsillapításnál, reumatikus és ízületi fájdalmaknál, gyulladásoknál, allergiáknál, bélproblémáknál, idegrendszeri kimerültségnél, pajzsmirigy működés problémáinál, szem megerőltetésnél, immunrendszer erősítésnél, vitalitás növelésénél.

Lelki hatások lehetnek: egyensúlyban tartás, kiegyensúlyozottság, érzékenység, érzelmi blokád, kifejezőkészség növelése, biztonságérzet, védettség érzése.

BŐVEBBEN

 

 

 

A MED-COLOUR HEGYIKRISTÁLY FÉNY –ÉS SZÍNTERÁPIÁS KÉSZÜLÉK ELŐNYEI

A készülék alkalmas a fény, szín, kristály együttes alkalmazására.

Az, hogy a fénynek meghatározó szerepe van hangulatunkra, életünkre, már több ezer éve tudott. Gondoljon az őszi reggelek sötétjére, a havas téli reggelek világosságára, nem beszélve a reggeli napsütések hangulatunkra gyakorolt hatásáról. Napjainkban egyre kevesebbet vagyunk a természetben, természetes fényben, stb…

A tudomány már régen tudja, hogy a tartós fény- és színhiány is vezethet az egészség megváltozásához.

Minden olyan testi és lelki bajnál (problémánál), ahol az orvosi beavatkozás mellett Ön is tenni akar egészségéért, alkalmazható a Med-Colour™ készülék harmonizáló hatása orvos, természetgyógyász tanácsadással.

A készüléknek sem kóros, sem káros mellékhatása nem ismert, de ismeretlen eredetű, kivizsgálatlan panaszokra, problémákra ne használjuk. Ilyen esetekben javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz és diagnosztizáltassa a problémát.

A használat ideje, gyakorisága

Az  alkalmazás mindig az adott problémát figyelembe véve kell elvégeznünk.

A gyerekeknél 0,2–1 perc, felnőtteknél 1-10 perc javasolt.

Az alkalmazás ajánlott távolsága

Az adott területtől legfeljebb 5 cm-re végezzük, tehát közelről, akár meg is érinthető a felület, ha ez nem nyílt seb.

A használat helye

Elvégezhetjük a probléma pontos ismerete alapján azokon a pontokon, ahol a probléma jelentkezik, vagy ahol diagnosztizálták. A Med-Colour készülék alkalmazható oly módon is, hogy a szükséges színnel azt az ételt, italt besugározza, utána rögtön el is fogyasztja. Ez lehet akár egy pohár tiszta víz is.

Alkalmazhatjuk színlapokkal, vagy anélkül, csak a megvilágított kristállyal is.

Problémák fizikai helye szerint;

Reflexológia szerint;

Akupunktúra pontok ismeretében;

Meridiánok ismerete alapján.

“Az eszköz nem gyógyhatású műszer”

A készülék használata nem pótolja az orvosi diagnózist, az orvosi kezelést, a gyógyszereket és az életmódbeli változtatásokat!

 

Share Button