IMMUNOTIC

I

IMMUNOTIC KÉSZÜLÉK A TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI RENDELŐBEN

Az Immunotic készülék általános immunerősítő eszköz. A szervezet védekezőképességének erősítésére

változó frekvenciákat használ. Az immunrendszer erősítése fontos feladat betegségek esetén.

Az Immunotic készülékkel igénybe vehető szolgáltatások a Természetgyógyászati Rendelőben:

Teljes kezelés:  (67 perc)

Általános harmonizáló kezelés (csakra harmonizálás): (30 perc)

A készülék minden olyan folyamatra jótékony hatással lehet, aminek hátterében az immunrendszer legyengülése áll, mint:

– Immunrendszer erősítés

– Szervek működésbeli egyensúlyának megteremtése

– Nyirokkeringés serkentése

– Fájdalomcsillapítás

– Sebgyógyulási folyamatok serkentése

– Csakrák működésének harmonizálása

– Lázcsillapítás

– Gyulladáscsökkentés

– Regeneráció

Amire a felhasználók visszajelzései alapján ezeken kívül jótékonyan hatott eddig:

– migrén

– potenciaproblémák

– cukorbetegség és szövődményei

– daganatos megbetegedés

– ciszta, mióma

– rota – vírusfertőzés

– lyme – kór

– autoimmun – betegség

– depresszió

– lipóma

– SM ( Sclerosis Multiplex )

– ízületi gyulladás

– pajzsmirigy betegség

– vérnyomás – problémák

– veseciszta

– pattanásos bőr

– fogfájás

Amire tapasztalataink alapján eddig nem volt hatással:

– polipok

– övsömör,  pikkelysömör

– gombás fertőzés

Az Immunotic készülék az immunrendszer harmonikus működését is támogatja, így a kórokozókat is könnyebben legyőzi.

A folyamatok információ szintű beindításához különböző frekvenciatartományban lévő rezgések szükségesek.

Figyelem! A használat nem helyettesítheti a kezelőorvos által rendelt terápiát!

Figyelem! a készülék nem gyógyít, a gyógyulás csak a szervezet javára írható folyamat lehet, amit az Immunotic

harmonikusan támogathat!

Bővebben az Immunotic készülék működéséről

Az Immunotic készülék frekvencia-terápiás és bio-információs rendszer, amely kimondottan az immunrendszeri problémák javítására készült. Az immunrendszer erősítése fontos feladat szinte minden betegség esetén.

Ha megpróbáljuk kicsit más szemszögből látni a betegségeket, rájövünk, hogy szellemi szinten értelmük van, lelki szinten kiváltó okuk, fizikai szinten pedig vagy hiány, vagy többlet energiájuk. Vagy el kell venni valamit, mert sok van (daganat), vagy éppen pótolni kell, mert kevés (sorvadás). Ezt a fizikai programot az agyunk irányítja különböző frekvenciák segítségével. Ez a fizikai program a helyes irányba terelhető a megfelelő frekvenciák használatával. Erre nyújt lehetőséget az IMMUNOTIC nevű készülék, amely a test és az immunrendszer frekvenciájának harmonizálásával lerövidíti az egészséghez vezető utat.

 

Az Immunotic hatásmechanizmusa

Az emberi szervezetben tárolt információk végtelen sokasága olyan csoda, melyet nehéz tudományosan megmagyarázni. A test folyamatos megújulása, bioritmusa, a sejtek közötti kommunikáció, a sejtosztódás, a DNS, a gének, az idegsejtek, mind – mind aprócska építőkövei annak, amit életnek hívunk. Ezek a részek azonban folyamatos kapcsolatban vannak az Egésszel, így egymással is. Ezeknek a folyamatoknak egy része már a tudomány által is bizonyított. Nincs tévedés, nincs hiba, holott millió lehetőség adódik rá.

Hogyan létezhet, hogy naponta új élet keletkezik, hibátlanul, több évtizednyi energiával, memóriával, és ezernyi év genetikai sokszínűségével? Hogy lehetne ez a test hibás? Hogyan lehet hiba az, amit mi betegségként tartunk számon? Ha eddig eljutunk, felvetődik a kérdés: lehetséges, hogy rossz irányból közelítettünk eddig az egészség fogalmához? Mi változik meg, amikor betegek leszünk? És főleg: mitől?

A tudomány néha gyorsan, néha pedig nagyon lassan reagál az új felfedezésekre, legyenek bármilyen korszakalkotók. Legalább 100 éves a kvantumbiológia fogalma és azóta számtalan kísérlet támasztotta alá az elképzelést, miszerint a sejtek elektromos hullámokon, rezgéseken keresztül  állnak kapcsolatban egymással. Rezgéseken keresztül áramlik minden információ és feladat, melyet az agy, mint központi rendszer vezérel és irányítása alatt tart. Ebből is látszik, milyen zseniális intelligencia alkotta a testünket. Nagyrészt víz tölti ki a szövetek közötti teret, amely kiválóan alkalmas a rezgések továbbítására. A mai orvosi biológia alapja is az, hogy minden rezgésből áll. Testünk minden apró, általunk sosem érzékelt folyamatát is rezgések alapján irányítja az agy. Ezek a rezgések mérhetők, és a diagnosztikában fontos szerepet játszanak azok a gépek, amelyek a rezgésinformáció leolvasására alapulnak, mint az EKG, a CT, az MR, az EEG.

A legújabb kutatások szerint a betegség is egy rezgés, egy hibásnak vélt rezgés következménye. Ugyanakkor más, tapasztalaton alapuló esetek szerint a hibás rezgés nem hiba – csupán biológiai alkalmazkodás egy élethelyzethez. Testünk érzékeny receptorainak segítségével, mely a tudomány előtt még nem teljesen ismert folyamatokon alapul, egyszerűen rezonál nem csak a fizikai, de a mentális, a lelki érzetre is. Így lehet igaz az a régi megfigyelés, miszerint minden betegségnek lelki háttere van. És valóban: életünk minden hozadéka megjelenik a fizikai testünkön is.

Miben lehet hát segítségünkre az Immunotic?

A test diszharmonikus, hibásnak vélt rezgéseire olyan hatással van, hogy a rezgések diszharmóniája megszűnik  – és helyettük a test, saját végtelen intelligenciájának memóriájából elindítja a helyes, a harmonikus rezgést. Ezt a készülék speciális négyszögjelek segítségével éri el. A négyszögjel nem természetes hullám, a test információs tárházában nincs hasonló információ, így a szervezet minden esetben az eredeti információval telített rezgést alkalmazza helyette. Az eredeti információ pedig minden élő szervezet esetében az egészség, a harmónia – ez a túlélés záloga. Nem lehet más az alapinformáció, mert nem csak az egyedet, hanem a populációt, magát a fajt is veszélyeztetné bármilyen eltérés. A fentiekből következik, hogy a diszharmonikus rezgés sem hibás, hanem egy olyan plusz információval telített rezgés, melyet az agy hozott létre egy alkalmazkodási folyamat elindításához.

A frekvenciák és impulzusok hatása információs szinten zajlik, így az agy is érzékelheti, hogy a testben olyan elváltozás van jelen, aminek nincs már oka, így mozgósíthatja a helyreállításhoz szükséges energiákat. Ezzel tulajdonképpen a szervezet ősi, öngyógyító folyamataira van hatással, melyet a tudomány ugyan még nem határozott meg pontosan, ám többször is tapasztalat. Nem lehetünk annyira elvakultak, hogy feltételezzük, a testünket mi tartjuk életben tudományos alapon. Az emberi test jóval régebbi, mint bármely tudomány, olyan hozott tudással és bölcsességgel, melynek megértéséhez az elménk és egyéb korlátaink – jelenlegi tudásunk szerint – nem érhetnek fel.

Mire jó?

A sejtemlékezet létezése már tudományosan is bizonyított. A betegségek kialakulása során az egyes sejtek a betegséggel kapcsolatban is tárolnak információt, és ennek megfelelően működnek.

Az Immunotic készülék a sejtek „betegség” memóriájára lehet pozitív hatással, ezáltal lehetővé teheti, hogy a szervezet újra a korábbi „egészséges működés” információit alkalmazza sejtszinten.

Hasonló funkciót lát el, mint a számítógépen a Reset (újraindítás) gomb.

Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindulhat, és a szervezet gyorsan kijavíthatja a hibás működést, amennyiben az immunrendszer még elég erős.

Az Immunotic készülék az immunrendszer harmonikus működését is támogatja, így a kórokozókat is könnyebben legyőzi.

A folyamatok információ szintű beindításához különböző frekvenciatartományban lévő rezgések szükségesek.

Figyelem! a készülék nem gyógyít, a gyógyulás csak a szervezet javára írható folyamat lehet, amit az Immunotic harmonikusan támogathat!

 

Share Button